Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Verovatno ništa. Treba nekome ko ima mali kombajn a seje uljanu repicu to obično ne ide zajedno.

Da je u srbiji lako bi se dogovorili. Ovako neznam.
Koja je procedura oko uvoza u srbiju?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Za Srbiju stvarno ne znam, ako imas koga raspitaj se, s ljudima se sve moze dog. Kombajn cu tovariti u narednih 15-20 dana, dovest ce mi ga prijatelj iz Zrenjanina, pa ako odlucim 100% da prodajem, mozemo se dog..

Za Srbiju stvarno ne znam, ako imas koga raspitaj se, s ljudima se sve moze dog. Kombajn cu tovariti u narednih 15-20 dana, dovest ce mi ga prijatelj iz Zrenjanina, pa ako odlucim 100% da prodajem, mozemo se dog..

A zasto bi prodavao?
Mozda ces nekad posejati repicu.

Ne znam ni ja sta bih, repicu kod nas niko ne sije, a ni ja sam ne sijem, tako da ne znam. Nije mi pod moranje da prodam, kombajn sam isplatio, samo pitam onako radi orijentacije, a nece mi stojati na ledjima, pa cemo vidjeti kad kombajn stigne..

Da li je izvodljivo skinuti osovinu od bitera? Zajela se na jednoj strani,pa ne znam da li moze da se skine.
Ovako izgleda...
932.jpg
[/URL][/IMG]

I pripremi ozbiljan cekic..treba to ubediti..i bolje da menjas ako se zajela,i ovako moze ili da pukne ili lezaj da zvekne..

Nazad
Vrh