futurefarming
Član
Bećarino, kod vas svaka parcela bolja od prethodne, svaka čast!
Kolika je ta površina pod jabukom? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
futurefarming je napisao(la):Bećarino, kod vas svaka parcela bolja od prethodne, svaka čast!Kolika je ta površina pod jabukom?
![]()
ostalo nekih stotinak stabala jabuke i šljiva , ove godine bogami i štilovka imala posla ! pa sledi iznošenje grana ,podizanje laterala za navodnjavanje koje su trenutno na zemlji i razvođenje mladih sadnica :Bećarina pusta je napisao(la):juki je napisao(la):dobri ti bećarino rezači kao da su pod kanap rezali![]()
Hvala na pohvali. Praksa, praksa i praksa, jasno uz nadzor i edukaciju.
Malo OFF-a. Jel kod tebe rezidba gotova? Odogovor može u odgovarajućoj temi.
bosanac_iz_bosne je napisao(la):Jedna ružna slika voćnjaka
![]()
wajbul je napisao(la):Pa gdje su slike šljivika stručnjaka s ovog foruma...
Neki sve znaju ali molio bih ogledne primjerke da i mi lajici nešto vidimo a ne samo riječi
Hvala susjed,ali pijem ŽUJUBećarina pusta je napisao(la):wajbul je napisao(la):Pa gdje su slike šljivika stručnjaka s ovog foruma...
Neki sve znaju ali molio bih ogledne primjerke da i mi lajici nešto vidimo a ne samo riječi
Wajbul ako se ikad upoznamo za ovaj post imaš Osječko.![]()
Pa gdje su slike šljivika stručnjaka s ovog foruma...
@bosanac, ovaj voćnjak samo što nije otvorio!![]()
dosta lep vocnjak,za svaku pohvalu,vidi se da vlasnik polaze dosta paznje u njega,jos jednom svaka cast samo takoDanašnja slika
![]()