Prvo sam 2 god obrađivao frezama traktorskom i honda f200 ,sistem sadnje je bio postavljeni stupovi,žica i onda povezao kruške 1.5 m i jednobraznim plugom zaorao tako da voćnjak ima između redova ima oblik VVVV.Umpahpah je napisao(la):Lepo,lepo...
Nego reci mi čime si obrađivao zemlju u među redu bliže biljkama. Jesi li prošao depozitorom ili nožem za sečenje korena?
To je zbog toga što je ravnica .
Post je spojen: [time]1299244746[/time]
_________________________________________________Ovako kod jabuka je razbacano 100 tona stajnjaka sada je sve utavito djetelina i stadionska trava.Majstor Gera je napisao(la):Sačekaćemo da nam @njoko odgovori.![]()
Prije je obrađivano frezanjem a več sam odgovorio za kruške,nesporazum ono je đubre stajsko.
Jabuke je palmeta s kosim granama grane su uvrtane i srasle tako da su jedno tjelo zbog stabilnosti jaki vjetrovi ,ali je još sve pojačano žicom jer dosta bude roda pa da se nelome grane
Malo slika sraslih grana.

Uploaded with ImageShack.us
Post je spojen: [time]1299270080[/time]
_________________________________________________Gunja=Dunja sory na nesporazumubane30 je napisao(la):A sta je Gunja? Mislim kaze kruske na gunji.