Tomix
Član
Sicko1984 uzas kolega!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Срђане нека је са срећом почетак родну и берићетну годину ти желим.
Hvala takodje sve najbolje u novoj godini..Срђане нека је са срећом почетак родну и берићетну годину ти желим.
Верујем да је било опасно хладно још ако је било ветра бррр...
Још нисмо почели са резањем алат оштримо - ми се гојимо, мораћу да се прошетам по овом минусу.
На твом трактору напред шарке су качење за шишалицу?
Nisam pratio cene neplaniram kupovinu pa nisam ni gledao..Сићко такође тазе поставио шишалицу на свог љубимца. Качење њенапред или на бок је код тебе?
Срђане да ли си пратио цене предрезача са друге стране границе?
Одлично ми изгледа онако постављена.Добар ти и снимак из жабње перспективе.Оде и ти у тубере.Da kod mene je šišalica na sredini. Ima i slike valjda u mehanizaciji.
Шириш породицу, шириш засаде треба олакшати себи.Nisam pratio cene neplaniram kupovinu pa nisam ni gledao..
A kod mene kad kazes nekom 6 ili 7 dinara bez icega njima skupo..
znam mada su i ove aku makaze odlicna stvar..u redu ima oko 140 cokoti orezem za pola sata i za pola sata izvuku..odlicno prolazno vreme 1 da reze i 2 da izvlace 2jutra vinograda bi bila gotova za 3dana al da se radi puno radno vreme 8h..a sto se tice predrezaca sad sam se malo raspitao oko 4000e iz italije uvoz..to ce ostati za neka sretnije vremenaОдлично ми изгледа онако постављена.Добар ти и снимак из жабње перспективе.Оде и ти у тубере.
Не видим јасно где је прикачено. Код мене је онде негде држач за кутију за алат.
Шириш породицу, шириш засаде треба олакшати себи.
После предрезача има дупло мање посла,мање масе коју касније треба ручно средити.