Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece kaze ne podrzva moj brosver automatsko kopiranje sranje moram bolje da procackak ipak hvala druzeOtvoris link http://www.dodaj.rs/ i odna trazi imas pise ti fajl : Choose file kliknes na to i onda sa kompa nadjes sliku oznacis i u tom prozoru u kom si oznaci sliku u donjem desnom uglu ti pise open kliknes to i onda te ono samo vrati ponovo na dodaj rs i onda na sredini kliknes na DODAJ i onda ti otvori jos jednu stranu u kojoj imas 4 adrese jedna ispod druge kopiras trecu iznad koje pise kod za forum sa prikazom (tako nesto ) i onda kad kopiras jednostavno nalijepis ovdje i to je to
Lep sarac druze.Ja gajim hajkome i panonce (cisto zbog mesa) a da si mi negde blize-uzeo bih jednog ovakvog lepotana,da mi krasi dvoriste.
Fala takodje.
Lep sarac druze.Ja gajim hajkome i panonce (cisto zbog mesa) a da si mi negde blize-uzeo bih jednog ovakvog lepotana,da mi krasi dvoriste.
Drobac druze kako napreduje rasa
Nekad drzi kako treba, nekad spusti vrag ga zna.Ne bi smeo tako da drži levo uho.