Skladištenje zrnaste robe

Više sam mislio na hlađenje kad temperatura krene gore, a to može da se desi i u hladnim danima ako je vlaga zrna bila malo viša, a nije isključeno da u vršaju bude preko 30° pa se sklatišti toplo zrno. Zanima me dali je to duvanje kroz zrno efikasno za brzo hlađenje.

Znaci i obican vazduh spolja da se uduvava jer kad se zrno greje toplije je od spoljne temperature i dovoljno mu je da se izluftira

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Da čitao sam o tome, samo neznam šta je pametnije, dali na pod ugraditi perforiranu cijev ili mobilna cijev vertikalno.

Bolje je po duzini ali na tu visinu mislim da je malo samo jedan red po podu nego i jedan po sredini

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

procitaj moj post, gde se kaze maj 2026. Znaci ima oko 8 meseci kada je na prodaju. 10km si od moje kuce Kumane Sasa 063/81-59-795. slike neznam da postavim na konp. ako te zanima dodji vidi pa cemo o ceni. pozzz
Ма питам информативно,пријатељ ми дао да се услужим и не треба му,хтео бих да купим од њега па питам оквирно која је цена.

Daj polako,nije zajebancija što je čoveku pukla aneurizma.Ako prodaje svoje prodaje,niko ne može nikog naterati na kupovinu.Da ga neko ucenjuje,gde će mu duša.Znači sve je stvar dogovora između kupca i prodavca.
Hvala kolega na lepo napisanom postu. Eh daje vise ovakvih koji razumeju da je zdravlje naj vece bogatstvo.

Nazad
Vrh