emigrant
Član
Odakle ti hladan vazduh?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма питам информативно,пријатељ ми дао да се услужим и не треба му,хтео бих да купим од њега па питам оквирно која је цена.procitaj moj post, gde se kaze maj 2026. Znaci ima oko 8 meseci kada je na prodaju. 10km si od moje kuce Kumane Sasa 063/81-59-795. slike neznam da postavim na konp. ako te zanima dodji vidi pa cemo o ceni. pozzz
Daj polako,nije zajebancija što je čoveku pukla aneurizma.Ako prodaje svoje prodaje,niko ne može nikog naterati na kupovinu.Da ga neko ucenjuje,gde će mu duša.Znači sve je stvar dogovora između kupca i prodavca.
Hvala kolega na lepo napisanom postu. Eh daje vise ovakvih koji razumeju da je zdravlje naj vece bogatstvo.Daj polako,nije zajebancija što je čoveku pukla aneurizma.Ako prodaje svoje prodaje,niko ne može nikog naterati na kupovinu.Da ga neko ucenjuje,gde će mu duša.Znači sve je stvar dogovora između kupca i prodavca.
procitaj moj post, gde se kaze maj 2026. Znaci ima oko 8 meseci kada je na prodaju. 10km si od moje kuce Kumane Sasa 063/71-59-795. slike neznam da postavim na konp. ako te zanima dodji vidi pa cemo o ceni. pozzz