Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis na metalne silose sa usipnim kosem pride?
Da metalni ili pocinkovan... ne mora usipni kos moze i bez njega. Treba mi za kukuruz pa se racunam da li da pravim zidam ili uzmem gotov silos.
U nasem kraju radi Agrometal Sombor. Neko je zadovoljan neko ih pljuje. Pre pocetka posla treba sve detalje izdefinisati da posle ne bude razocarenja. Cena kao cena zavisi sta hoces. Da li da sve bude na dugme, da li da bude kicma trans.Da metalni ili pocinkovan... ne mora usipni kos moze i bez njega. Treba mi za kukuruz pa se racunam da li da pravim zidam ili uzmem gotov silos.
Drugar i ja smo kupovali kod tipa iz Šabca polovne , uvoz iz Francuske pre 10-tak god ( nije baš skoro) bili su 20 e/t Čist silos bez krovaDa li je neko skoro kupovao silose ili pravio nesto slicno? Zanimaju me cene i koji su najbolji u odnosu cene i kvaliteta.
U nasem kraju radi Agrometal Sombor. Neko je zadovoljan neko ih pljuje. Pre pocetka posla treba sve detalje izdefinisati da posle ne bude razocarenja. Cena kao cena zavisi sta hoces. Da li da sve bude na dugme, da li da bude kicma trans.
Ja sam najblizi odluci da zidam halu eventualno da napravim 2 celije po 25-50t da mogu imati tranzit robe prikolica-kamion.
Kod Žoleta u Jagodini.Gde ima koficastih polovnih transportera da se kupi.