• U toku je akcija za naručivanje radnih pantalona koje će imati logo poljoinfo foruma. Akcija traje do do 24.maja 2020. Za dodatne informacije pogledajte sledeći LINK.

Skladištenje žita u kučnoj radinosti

mihalyocska

Član
Učlanjen(a)
15 Jan 2011
Poruka
638
Lokacija
B.Topola
Ofset pluce koriste u sito stampi ako dobro znam ali uglavnom kod stampanja i cinimi se da je od tankog aluminiuma ili nekog nerdajuceg materiala i jako je tanak .
 

sinisa1979

Član
Učlanjen(a)
24 Okt 2010
Poruka
6.532
Lokacija
Subotica
ofset ploce ili stamparski lim. aluminiziran lim debljine jedno 0,2mm mozda ni toliko a duzina puta sirina je nekih 104cm x 92cm. ne znam sad napamet... postoje i manje ali nama su odgovarale ove vece. mi smo nabavljali iz jedne stamparije u subotici ali vise ne moze. clan Kompaj je iz naseg sela i da to su ti silosi o kojima sam pricao. par njih imaju takve silose i ljudi su zadovoljni i koliko znam nemaju nikakvih problema.
 

dragan 75

Član
Učlanjen(a)
28 Jul 2013
Poruka
412
Lokacija
vitosevac nišavski okrug opština razanj
savet ili pomoc oko ovog pitanja je dobrodošao svaki imam problem sa skladištem za žito sa dve strane je uzidan blokom i omalterisan spoljna strana a unutra su daske iimam vlagu unutar njega buđa mi se žito -kukuruz dali bi vredelo da izbušim jedan ili odadva zida i napravim rupe koje bih zatvorio mrežom da ne izlazi napolje stavljena žitarica a i miši ,a mogo bih da izbušim rupe sve do f50 i na koji bi to razmak išlo i koju visinu od poda poceti i koliko bi rupa bilo dovoljno da pravi promaju
 
Učlanjen(a)
20 Sep 2011
Poruka
6.672
Lokacija
Novi Kozjak Banat
U mom skladisu pod nema nikakvu izolaciju, ne da ne budja nego sahara! Jedino sta smo uradili a ja ciljam da je do toga, malo smo preterali sa dubinom pri izravnavanju pa da bi smanjili debljinu betona nasuli smo 2-3 cm cistog sljunka, mislim da je taj tanpon odradi posao. Vako izgleda.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
 
Vrh