Sjenicka ovca

evo jedne od mojih malih sjenickih,stara par sati
11aeotc.jpg

2qd8hnq.jpg

Ovo je potomak od sampiona iz 2009. star 11 meseci,tezak oko 100 kg.
20gbfog.jpg

2qt8oqp.jpg

majke potomaka
4iiw48.jpg

potomci
2yor1us.jpg

6i5ke0.jpg

1r3gw2.jpg

9jof3c.jpg

2web3sw.jpg

dmae86.jpg

34xlsll.jpg

Post je spojen: [time]1299700159[/time]

Svetsko a nase :ppozdrav: :bravo:
U Mionickom a i sire (Valjevskom) kraju kada se kaze lepe ovce uvek je prva asocijacija na Sjenicke.

Cestitke kolegi Bihorcu. Posebno za selekciju i odgoj muskih grla, ne prikosnoven je u tome.

Nista je ovo drage kolege na slici kako uzivo izgledaju. Pre mesec dana smobili kod Latifa u poseti, tri dvisca sa nepunom godinom i tezinom oko 100kg nezna se koji je lepsi kad bi birao morao bi uzeti sva tri jer nebih znao kojeg odabrati. To je cudo kako izgledaju verujte mi od onoga sto sam dosad video mislim da niko trenutno nema bolja grla sjenicke ovce. Da neizgleda kao reklama ko neveruje nek ode kod Latifa i uveri se svojim ocima a i bice domacinski ugoscen. Pozdrav Latko :ppozdrav:

Veliko hvala na lepim recima i komplimentima nisam se bas pretrgo. Imao sam onaj smrtni slucaj,pa sam morao otic. Tako da je oko toga morao moj rodak da se pobrina. Ali se nadam da ce druge prilike biti bas onako kako dolikuje i kako se ugoscuju uvazeni gosti. Ali u svakom slucaju veliko hvala za uvazenog kolegu g. Rajka i sve ostale kolege i prijatelje koi su me posetili. Veliki pozdrav za sve njih i sve kolege korisnike foruma.
Post je spojen: [time]недеља, 13. март 2011. 01:04:13 CST[/time]

Sellam Latko!
Bas lijepo sto si nam prikazao sampiona, hvala i smatram da je zaista zasluzeno prvo mjesto ::svaka cast::

Dobrodosao kolega @mukican,posto ste iz sela Ugao(koliko znam ima dobrih stada kod vas) nadam se da cemo uskoro uzivati gledajuci slike vaseg stada,a i cuti neka prakticna iskustva oko ove rase
:ppozdrav:

Nazad
Vrh