miladinovic
Banned
http://sjenica.com/s3/index.php?option=com_seyret&Itemid=51&task=videodirectlink&id=296
snimak s izlozbe u sjenici ovogodisnje,mislim da pocinje oko 20. min deo o ovcama.ovan sampion ej zaista impozantan,ostalo nista spektakularno mada ima dobrih grla,ali ima i skarta bar petina(ovnic s vunom po celoj glavi,zakrzljali rogovi i sl)
snimak s izlozbe u sjenici ovogodisnje,mislim da pocinje oko 20. min deo o ovcama.ovan sampion ej zaista impozantan,ostalo nista spektakularno mada ima dobrih grla,ali ima i skarta bar petina(ovnic s vunom po celoj glavi,zakrzljali rogovi i sl)

.

Ja sam novi clan foruma. Zeleo bih da vas pitam ko u blizini Sapca ima da gaji i prodaje sjenicke ovce? Pocetnik sam pa mi je potrebna vasa pomoc. Mozete mi poslati telefone/adrese odgajivaca na PP ili na forum. Zovem se Dejan Jovanovic, 015351043 je moj fiksni telefon, a mobilni je 063318172. Konkretno me interesuje da kupim tri do pet mladih ovaca mogu i sjagnjene i jednog mladog ovna. Koliko bi to kostalo? Unapred vam se zahvaljujem!!!
ali da se nadovezem, ja imam W i sa njima tri pramenke, bilo mi je zao da ih prodam jer vode poreklo od mojih prvih ovaca, znaci zajedno jedu, zajedno pasu ali kada pogledate pramenka odvalila stomak do zemlje a gore kicma ispala, a W ko´ bonbonice, znaci da i genetika ima uticaja. ponekada mi se cini da pramenka ne moze biti``debela´´ ovca ma koliko je hranili jer je tako gradjena. pozdrav