miladinovic
Banned
Dobra grla,na prvoj slici bez cube ovce sa malo ostrijom vunom,ok su skroz
o ova 2 lepotana nema sta da se prica uzivo su verov jos bolji.cupave noge lepo govore od koga su nasledili masu i okvir
.ovaj levi je malo nizi al je verov mlad.ja sam najveceg sjenicaka video od 125 kg i zaista je bio impozantan
Koja je cena bila za tog veceg znas li mozda Uhaladza?

Slika koju sam obecao,prototip ovaca koje su medju prvima stigle organizovana s Pesteri u Valjevski kraj
Ovo na slici je unuka ovce koja je dobijena u tom dovozu,ima go stomak,noge i vrat i bez cube je,skoro je identicna s babom koju smo drzali do 11. god,i zadnji put se obliznila iako nije imala nijedan zub u glavi i jela je odvojeno spremljenu hranu
o ova 2 lepotana nema sta da se prica uzivo su verov jos bolji.cupave noge lepo govore od koga su nasledili masu i okvir
Koja je cena bila za tog veceg znas li mozda Uhaladza?

Post je spojen: [time]1276625741[/time]
Ovo na slici je unuka ovce koja je dobijena u tom dovozu,ima go stomak,noge i vrat i bez cube je,skoro je identicna s babom koju smo drzali do 11. god,i zadnji put se obliznila iako nije imala nijedan zub u glavi i jela je odvojeno spremljenu hranu