danger
Član
Odg: Tarup na uređaju za kukuruz za ZMAJ kombajne
stvarno mi nije jasno zasto je lanac na gore slici toliko zaspanovan,zasto kuciste lezaja nije na sva cetiri sarafa jer moze doci do pucanja pri tolikoj zategnutosti lanca,i kako se uopste spanuje taj lanac ,ovo sa drvenim klizacem i labavijim lancem je ,ako neko ima jos predloga i kritika nek se javi jer planiram da ugradim i ja,jel ima mozda vise ponude na trzistu za ugradnju i dal neko radi bolje a neko losije
i jos nesto......svi mi ti pogonski lanci lancanici i druga oprema deluje bar na oko veoma slabi naspam onog sto ustvari treba da urade u njivi,jel ima neko vec iskustva proslogodisnjeg sa tim uredjajem ili da cekam i vidim rezultate i mane,i jos pitanje za one sto vrse kukuruze 2 pun varijator,kojom brzinom cete sad da vrsite
stvarno mi nije jasno zasto je lanac na gore slici toliko zaspanovan,zasto kuciste lezaja nije na sva cetiri sarafa jer moze doci do pucanja pri tolikoj zategnutosti lanca,i kako se uopste spanuje taj lanac ,ovo sa drvenim klizacem i labavijim lancem je ,ako neko ima jos predloga i kritika nek se javi jer planiram da ugradim i ja,jel ima mozda vise ponude na trzistu za ugradnju i dal neko radi bolje a neko losije
Post je spojen: [time]1252693436[/time]
_________________________________________________i jos nesto......svi mi ti pogonski lanci lancanici i druga oprema deluje bar na oko veoma slabi naspam onog sto ustvari treba da urade u njivi,jel ima neko vec iskustva proslogodisnjeg sa tim uredjajem ili da cekam i vidim rezultate i mane,i jos pitanje za one sto vrse kukuruze 2 pun varijator,kojom brzinom cete sad da vrsite