Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pojasni mi ovaj izraz, jer mi nije jasno na sta si mislio!Bećarina pusta je napisao(la):Rotosječka je puno bolje rješenje od ovoga (tarup, freza) kojeg je Bobo stavio na slikama. Kod mene su vršila sva tri uređaja: sa frezom u raketama, sa tarupom (frezom) kao na gornjim slikama i sa roto noževima. Daleko najbolje su se pokazali roto noževi koji zaista obriju njivu, dobro usitne i dobro rasporede kukuružnjak po površini. Što se tiče freze u raketama tu nisam bio zadovoljan jer se znalo događati da ponekad zna ostavljati visoke "čuperke" po njivi tj. nebrije dobro. Vidio sam da neki proizvođači kombiniraju frezu u raketama i rotsijekač. To mora pravit silažu od kukuružnjaka.
danger je napisao(la):da teram malo brze neisplati mi se jer ko ce usluzno posle opet 100 jutara jos tarupirati naknadno i za iste pare,a bas zbog toga me i zovu sto sporije idem i nisko pa se lepse uradi tako da moram da ispostujem ono zbog cega me musterije zovu