Sistemi za navodnjavanje

Kupi vatrogasnu poluspojnicu , tj tu kako kazes storz ali sa navojem na strani gdje ide crijevo pa iskombinuj da spojis sa alu cijevi ili komadom alu cijevi , mozda imas ostecenu , tako ces imati spojnicu.
images

Ako nemozes naci gotovu

00381556.png
Ovako je i kod mene

Jel ima neko na tifonu (Ocmis, Marani, Irtec) rain control 5 upravljačku jedinicu? Juče smo prvi put pustili u rad tifon sa tom jedinicom pa nisam još pohvatao sva podešavanja. Zanima me kad recimo zalivam užu parcelu, da li se menja u podešavanjima domet topa, odnosno da li sa maksimalno unete vrednosti dometa treba da stavim domet kolika je širina parcele koja je uža ili je dovoljno da u podešavanjima za zalivnu normu u podešavanjima za top promenim ugao odnosno radijus (na primer ako je bio podešen na 105 stepeni u obe strane da smanjim na neku nižu vrednost)?

Ja sam na starim rucnim tehnikama. Ti na upravljackoj jedinici podesavas zahvat topa ili moras na samom topu da podesiš graničnike dokle ce on ići? Pretpostavljam da ako smanjis zahvat onda i u jedinici moras uneti taj manji zahvat da bi on znao spram zadate norme zalivanja da koriguje brzinu uvlačenja.

Nazad
Vrh