Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na isti princip kao i redovni novi tifoni, voda ulazi u vodenu turbinu, koja preko remenice pokreće reduktor a reduktor namotava crevo.Na koji nacin se namotava tifon?
znam, al kod njega sam ja automatska regulcijaNe zaboravi i automatsku regulaciju koju mora imati svaki tifon, tj ona pomera taj ventil.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Kad pocines serisku proizvodnju...doveo si ovo do savrsenstva, sve pohvale .znam, al kod njega sam ja automatska regulcija
znam, al kod njega sam ja automatska regulcija
mislimo, znam o čemu pričaš, a to je sledeće: noviji tifoni imaju tu automatsku regulaciju, sto im omogućava da crevo uvek ravnomerno vuku bez obzira na veličinu namotaja creva na koturu tifona, bez toga svaki tifon pa i ovaj moj kad se razmota i kad je prazan sporije namotava jer je manji krug, kako namotava tako brze vuče, tj duzina namotaja se povećava, ali to su male oscilacije u količini vode koja izbaci, al tu sam ja daga malo uporim, sledeći put kad budem pravio napraviću nizi a širi bubanj........Ne znam dali mislimo na isto
Jeel ova moja pumpa visokog pritiska nema plocicamože Žalec VTP12
jedino što neznam kako se ta automatska regulacija uopšte moze namontirati na tifon, i gde je nabaviti, iskreno neznam ni kako da izgleda? ako možeš pojasni kako funkiconiše, itd.....Tako je , na isto mislimo ;-)
Mada stari ako to nisu imali jedan deo njive dobije potop a drugi jedva potrusi.
Valjevo plamen I jos jedna firma kucaj guglDa li znate gde ima da se kupe kvalitetna vatrogasna ili neka druga creva od 3 cola koja mogu da izdrze visok pritisak? Treba mi za vod od pumpe do tifona.