daner
Član
Koji motor ? koji je kapacitet pumpe u minuti?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tifon moj,kumov mada i ja planiram uzeti . Sto veci to bolji, Ako je torpedo 4 klipa motor onda moze da tera. 549 je 3 klipa i ne moze.Drugar tera cadopi 1000l i 10 bara sa torpedom 48 doslovce od sale.Tifon je fi63.Ne mislim ja da se to lako tera ali za manje tifone bez problema.
Ko ti kriv sto imas veliki tifon,kupi manji
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Moze sto nebi mogloJa sklapam reduktor da mi rus radi na 1100-1200o u minuti.
Planirao sam kisnu rampu ali mi zbog parcele odgovara rampa zahvata 35m a ne znam da li tifon 63 moze da radi sa tolikom rampom.
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Lepo sam opisao spojnicu za vatrogasno imam ( sa navojem ) treba koleno pod 90 stepeni , a cev na nogarama :unutrašnji prečnik 58mm spoljni 61mm neka tankozidnaAko je ta cijev tronošca 2" nadji kod nekog vodinstalatera da ti nareže navoj , ak nije navari dole kratki dio cijevi 2" i na nju nareži vanjski navoj . Zatim kupi spojnicu vatrogasnu ali sa navojem . Ovde ih ima u apotekama ili nekim prodavnicama opreme za navodnjavanje ili vatrogasnu opremu.