Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima u Ljukovu ali neznam tel,u centru levo kada ides iz RumeJel moze neko da mi da neki kontakt od majstora za busenje,za dubine oko 60-70 metara, okolina rume.
imash Cana iz V itojevacaJel moze neko da mi da neki kontakt od majstora za busenje,za dubine oko 60-70 metara, okolina rume.
imash Cana iz V itojevaca
Nasao sam njegov broj preko foruma,da ne znas orjentaciono cene?
MOMOSARIC Mislis zbog toga sto je mali vodeni stub, pa nece moci da obezbedi dovoljno vode kad bude susa? I mene to muci...Mislim da cu ipak ici na varijantu pobijanja nove cevi u basti, jer nova zila je ipak nova, nove cevi itd...@sibili na kojoj dubini je kod tebe voda, je li bunar ili cev u pitanju?Ako je voda na 9 metara dubine nećeš ništa moći . Jedino aku bude padavina pa se popne na bar 7.5 ili manje dubine , dotle ni ne pokušavaj.
Cekaj, a kako mi je onda to funkcionisalo 7-8 godina dok nisam imao gradsku vodu? To smo koristili za kompletnu kucu...Na primer, sto ne bi moglo ovako nesto da vuce? http://www.novoterm.rs/index.php?action=proizvodi_detaljnije&id=35&kat=3&pod=14Neće moći pumpa uopšte da povuče sa te dubine.