Sistemi za navodnjavanje

Salecar, ja prodajem tu pumpu, na otpremnici je cena oko 130 000 dinara, a koliko je sada stvarno ne znam. Cena u oglasu je okvirna, može dogovor. Ako si zainteresovan javi se na pp.

Hteo bih da u toku zime kupim nov DMB motor za zalivanje, gde bih to mogao da potrazim novo a da bude sa garancijom....?

E sada je pitanje sta uzeti, da li uzeti sa jednim klipom koji daje 5bara pritiska tj.tifonsku varijantu dmb-a ili uzeti pak dmb-a dvoklipca ili mozda nesto trece....?

Hteo bih da u toku zime kupim nov DMB motor za zalivanje, gde bih to mogao da potrazim novo a da bude sa garancijom....?

E sada je pitanje sta uzeti, da li uzeti sa jednim klipom koji daje 5bara pritiska tj.tifonsku varijantu dmb-a ili uzeti pak dmb-a dvoklipca ili mozda nesto trece....?
Sta zalivas,ako si iz NS onda znas gde je najlon i lombardini prodavnica

@Tombica

jel možeš da nam daš par informacija o pumpi, tifonu i topu? Karakteristike pumpe (pritisak i protok), dužina creva na tifonu, promer creva i na kraju o topu nešto.

Jel se uklapaš u 4 litre na sat ?
Ne,5-5.5lit je otislo.

- - - - - - - - - -

@Tombica

jel možeš da nam daš par informacija o pumpi, tifonu i topu? Karakteristike pumpe (pritisak i protok), dužina creva na tifonu, promer creva i na kraju o topu nešto.

Pumpa je Zalecova 1600 lit(pozamljen od kolege)tifon je iz Sente, kopija forras-a(cini mi se)inace uzamljen od kuma,top obican plasticni dobijen sa tifonom,duzina creva na tifonu 280metara,mislim da je promer 60mm(nisam 100% siguran)moglo bi i jaci pritisak ali sa jacim traktorom,ovo je bio maximum sa ovim traktorom.

Ovako se danas zalivala psenica .
2014-01-14-683.jpg

:kisa:

[video]http://footage.shutterstock.com/clip-2950468-stock-footage-ice-frozen-on-farm-irrigation-system-aluminum-wheel-line-sprinkler-frozen-solid-from-early-winter.html?src=rel/2945596:3[/video]

Interesantan snimak, ali ovo se ocigledno neko zezao jer na parceli nema nicega a i led koji se napravio nece moci da se otopi duze vreme.

Da doslo je da mora da se zalije i psenica se preporodila ne delu koji sam zalio. Evo sada je pala kisa 0.2mm ili ti 2 deci po metru.

Nazad
Vrh