Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja je zelene boje 800l zaliva i sa cevima i sa tifonom tera je ursuz 355 ili mtz 820 na 1000o kardana.Na ovom snimku koji sam postavio pritisak je 5,5 bara a traktor radi na 1100/o motora i nije mu ni malo lakoPa da , a neki tvrde da nemože da radi bez 7-8 bara na pumi . Ima 2 vrste žalec pumpi , dal je to obična ili ona "visokog pritiska" , znaš li možda onu oznaku ?
Evo i kod mene se zaliva vec 10 dana kukuruz ovako to izgleda sa malim i jeftinim tifonom.
![]()
Makedsonac Da fi 50Jeli ovo Makedonac sa mehom Fi - 63
nisam zvao a na oglasu pise 500e. pise na plocici nesto 85 a na drugoj 88min. neznam moracu da pozovem i da pitam. nego sta treba da gledam i pitam? nemam nikakvog iskustva sa pumpama ove vrste... mislim na sam sklop pumpe na sta da obratim paznju?Samo da su tifonske , odn da daju pritisak bar 6-7 bara , vidi na pločici , često to piše kao visina dizanja , h= ...(ili sl) , treba da je h 60 i više metara , to je onda 6 bara . Po izgledu bi mogle biti odgovarajuće . Kolko traži?
pa to je ono,procitao negde na forumu da je za bauer pumpu semenik 160evra... zvacu a i ici cu da vidim (za par dana,prskam strnista) ako ne proda pa se javljam. hvala momosaricu!Kolko znam nema tu šta otići , jedino ležaj i semering .