Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega u principu i nije toliko koliko je u ceni i vremenu navodnjavanja.. neznam za druge ali mi koristimo već nekoliko godina Bauerov tifon. Cena novog T61 fi 90 420 metara je bila pre 7 godina 21700 evra a i dana se ja slicna, dok je cena manjeg T61 fi 75 420 metara je bila oko 14500 evra. što se tiče konstrukcije su male ne isti jedino je 90-ka gabaritnija. što se tiče navodnjavanja 90-ka na duž izađe brže za nekih 3 sata jer je veći protok vode kroz nju, ali je lakse napraviti pritisak sa 75-com. Sve se to svodi na kolicinu goriva..Da li ima velike razlike izmedju tifona fi 75 i fi 90 iste duzine namotaja npr 350m
Naravno da ima i to velike razlike,kada budes isao da gledas bilo koji tifon neka ti pokazu tablice sa ulaznim i izlaznim pritiskom vode na tifonu i topu.Ko nema problema sa vodom onda normalno je uzeti deblje crevo.Da li ima velike razlike izmedju tifona fi 75 i fi 90 iste duzine namotaja npr 350m
Zavisi koliki je pritisak u tifonu i kolike je debljine-duzine crevo to ima u tablicama od tih noviih tifonakolika treba biti razlika u pritisku ulaz izlaz
Momo takvu i ja krpilonciju imam sa topom koji glavi pa prebrzo ide taman nocu zaspim on se zaglavi,a za namotavanje neznam jer je vazdusnNikola , kolko ti praktično baci vode po kvadratu kad vučeš tifon najsporije što može.
Drugo nešto me zeza tifonski top , radi normalno ali kad dodje na jednu poziciju , recimo jedno četvrt kruga , tu preleti brzo tako da nije ravnomjerno rasporedjena kiša . Top je neki nemam pojma , ima znak na sebi slično kao "Masserati" auto, i ono klatno mu je iznad i pomjera se lijevo desno a ne da udara vodu odozdo ?