prnjavor3
Član
Sve se može i vijagra ako špricaš usjeve kad polegnuDa li moze da se prilozi racun za mobilni telefon (za uredjaj) za povracaj pdva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve se može i vijagra ako špricaš usjeve kad polegnuDa li moze da se prilozi racun za mobilni telefon (za uredjaj) za povracaj pdva?
Knjigovođa je dužan da čuva sve papire 5 g tako mi je rekla moja knjg.Trebalo bi da znači da toliko u nazad mogu kontrolisati.Mogu da kontrolisu koliko hoce. Meni su 2014. kontrolisali sve, od ulaska u pdv 2010, pa do dana kontrole.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Od 2005. pa do sada nijedna kontrola.
Jako malo gazdinstava je u sistemu PDV-a zbog moranja( probijanja limita preko 8.000.000 din).
A koje su blagodeti tog pdv-a ako je sve da kazem po zakonu radjeno? Pitao sam neke ljude i samo kazu dobro je,a kad pitam zasto je dobro onda kazu pa eto dobro je...
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Pa dobro malo se mora ali treba imati granicu jer se osladi pa lako ljudi zagrde.Ja sam ulazio kad sam odlučio kompletnu mehanizaciju promijeniti i to je bio jedini razlog.još malo i pdv na ta sredstva je anuliran tako da ću vjerovatno izlaziti.Nisam u PDV, ali ne bih mogao da odolim da malo drpnem drzavu. Ne puno, ali tako za dnevni trosak da imam na racun ministarstva
mozes da radis na dva gazdinstva,sa jednog kupujes robu i masine pa trazis povracaj,a na drugo gaz. prodajes useve i opet uzimas pdvA koje su blagodeti tog pdv-a ako je sve da kazem po zakonu radjeno? Pitao sam neke ljude i samo kazu dobro je,a kad pitam zasto je dobro onda kazu pa eto dobro je...
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока