Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo vam kazem kako jeste , nemam razloga da preterujem niti da lazem. pre neki dan je prodat za 2800 e pa cu do jeseni videti sta da uzmem. Nije mi jasno zasto ne verujete da za 4 sata obere njivu od hektar, duzine 300 - 400metara . Ne znam da li ste ih vi ubrzavali ali ja jesam i od tada je isao kao lud. Sest sezona je odradio i bar tri puta sebe otplatio.North ARMY je napisao(la):sokole on to ne moze da istempa pa sve da tera samo ravno i da ne ide u krug na uvratinama+kipovanje i ostalo,meni nema logike a vama![]()
@torpedo prijatelju pa necemo se lagati![]()
Razumeo sam da imas 48, na mom su a mislim i na svima 14 ice zadnje gume dok su na tvom 12,verovatno, jer nisu nimalo sire od blatobranaboki je napisao(la):Ja sa 48 nisam ni probao da ga vucem,odma sam ga kacio za 75.![]()
Sa zmajem nisam radio a sa SIPom jesam i to mnogo tako da sam mozda subjektivan kada kazem da je SIP bolji u svemu osim cini mi se u konstrukciji, na zmaju su jace gredeBobo je napisao(la):Sto se tice SIP beraca opcenito. Dobri su, jake knstrukcije i jake cjene.