Jeste. Cista je.Jel ti cista ona resetka pozadi gde uvlaci vazduh?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste. Cista je.Jel ti cista ona resetka pozadi gde uvlaci vazduh?
Verovatno doprinosi i jedno i drugo po malo.Hvala. Znaci nije do toga. Verovatno je do traktora kao sto kazes ili da stvarno zeza sto je zelen jos kukuruz.
Sutra cemo ga prekaciti na drugi traktor pa cemo videti.Verovatno doprinosi i jedno i drugo po malo.
Ako imas mogucnost probaj sa drugim traktorom.
Послато са SM-G970F помоћ
Imam mogucnost, ali na mom silo kombajnu pise max 540 obrtaja kardana pa se plasim da ne sjebem silo kombajn kada ga prebacim na 1000obrtaja.Ako imas mogucnost stavi ga na 1000rpm kardana i probaj, mislim da ce da pjeva,imao je tip ovdje muku sa mengele 350 i imt560 , sta sve nije pokusao, i kad je stavljen na veci broj obrtaja odjednom je se promijenio.
Moj je pz zweger mh 80s i na njemu pise max 540.Mengele 350 Turbo ide na 1000 obrtaja kardana..
Probali danas sa drugim traktorom i radi dobro. Nije ga gusilo. Hvala ti na savetima.Verovatno doprinosi i jedno i drugo po malo.
Ako imas mogucnost probaj sa drugim traktorom.