Hvala. Nemaju ni oni.Trgovci bi mogli da imaju, gore kad kupe polovnu masinu vlasnici im daju sve rezervne delove koje imaju.
Probaj ovde
YU METAL
015 875036
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala. Nemaju ni oni.Trgovci bi mogli da imaju, gore kad kupe polovnu masinu vlasnici im daju sve rezervne delove koje imaju.
Probaj ovde
YU METAL
015 875036
Da li imaš možda sliku od tog noza?Navodno odgovara od sipa sa 4 bubnja, ali nemaju ove prodavnice sto sam naveo.
Ovakav kao sto je postavio deks.Da li imaš možda sliku od tog noza?
Javlja mi se problem da zagusi u gornjoj luli masu, kukuruz je malo zeleniji, ali opet vozim najsporijom brzinom na Belorusu 820 i opet isto. Lula je cista, nema prepreka u njoj. Da li neko silira sa ovim kombajnom i traktorom na 540obrtaja kardana.Da li je veliki razmak 5mm izmedju lima i lopatica od vetra?
Samo previse vlazan kukuruz,nista drugo.Javlja mi se problem da zagusi u gornjoj luli masu, kukuruz je malo zeleniji, ali opet vozim najsporijom brzinom na Belorusu 820 i opet isto. Lula je cista, nema prepreka u njoj. Da li neko silira sa ovim kombajnom i traktorom na 540obrtaja kardana.
Daj Boze da je to, bojim se da ne dodje vreme za silazu, a meni da se javlja isti problem i onda.Samo previse vlazan kukuruz,nista drugo.
Ima 3lopatice samo.Koliko ima lopatica?
Da li fabricki imaju 4? Vidim kod sipa da imaju 4, ali tamo ima 12 nozeva, a kod mene 9.Ima 3lopatice samo.
Koji je to silo kombajn, da li je to fabricki ili ste mu vi dodavali jos lopatica za vetar?Kod mene ima dvanaest noza a isto tolko lopatica
Isto pz silo kombajn? Koliko ima mesta izmedju lima i lopatice, kod mene je to 5mm. Probao sam da ih privucem jos do lima, ali ne moze to je max.Kod mene imaju dve lopatice i 10 nozeva, sasvim lepo izbacuje masu.
Kacim ga za 560.
Ja bih rekao da je problem do traktora, tj sporo vrti.
Hvala. Znaci nije do toga. Verovatno je do traktora kao sto kazes ili da stvarno zeza sto je zelen jos kukuruz.Pz mh90s, prilicno je isto sve kao na mh80.
Sad sam merio, 6mm ima.