Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uuu pomocice sigurno pa dao si mi tacne mere. Jesi li ti remontovao tvoj sk?ovako izgleda a debljina je oko 15 mm ali mozez napraviti i 20 mm i ove dve rupe sa navojem m12
mozda ovo pomogne
Pa kupio sam skoro pa ocu da ga sredim. Aj pogledacu opet sutra mozda nisam video dobro... Odakle si ga izvadio? Jel odande gde su nozevi?Jesam ali davno prosle godine sam okrenuo kontra noz. Kako je to kod tebe satrulio kontra noz da ga uopste nema to je nemoguce pre ce satruliti ceo kombajn nego kontra noz, jesi li to kupio sk ili je tvoj?
pic shareDa, kroz bubanj pored nozeva ako su tu ona dva inbusa sto sam ti obelezio na slici i ako su stegnuti onda je i noz tu.
Ako nekome treba, napravili u Adi, 960 dinara komad. Original skoro duplo skuplji.Posto su nozevi za ove nove sipove silokombajne? Sip silo 90D
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
upravo tako. napravi taj novi lim od nekog lima 3 mm fino da zulja po ovom glatkom valjku a usput i kontra noz preokreni i nemas briga 10 godinapic share
Nije truo kontra noz vec neki lim sto ide preko njega. Ovaj lim bi izgleda trebao da ide do glatkog valjka da ga "cisti" i da lakse uvodi masu pod nozeve
Ima ga moj prvi komsija samo mu je napravio veci lancanik na kardanu da bi ga ubrzao radi solidno, malo je kuburio sa ovim privodnim lancima dok to nije zamenio, nosi ga sa 549 jeftino ga kupio, ovaj ako valja nesto nije skup.Jel vredi ovaj silokombajn?kaze da je malo radio,sutra idem da ga vidim.
Po meni komplikovano bez potrebe.Jel vredi ovaj silokombajn?kaze da je malo radio,sutra idem da ga vidim.