VetMed
Član
Imam ja novi sip 90 sa 4valjka. Mislim da je taj lim koji naleze na glatki valjak isti kao na sipu. Imam I katalog, probacu ovih dana da postavim posto mi je na telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio bih ti zahvalan ako bi postavio.Imam ja novi sip 90 sa 4valjka. Mislim da je taj lim koji naleze na glatki valjak isti kao na sipu. Imam I katalog, probacu ovih dana da postavim posto mi je na telefonu.
Jeste mozda za stari sip 80 sa 2 valjka.Nekih 30ak hiljada dodje komplet disk sa svim nozevima i onim lopaticama..
nisu isti nozevi za sip 80 i sip 90. Konstrukcijski su to skroz razliciti kombajni. ja sam prosle godine menjao nozeve na 90, nisam siguran ali mislim da su bili oko 2000 komad i to nesto ostalo na stanju od ranije, a da se poruce su bili mislim preko 3000. i nigde ih nema samo Jugometal. trazio sam da mi naprave, svi mi kazu da ne moze da bude ispod 2500-3000 po komadu. zato sto nisu standardni kao za sip 80. Za sip 80 su prosle godine bili originalni nesto preko 1000dinara, a u Termometalu Ada i ispod 1000 din. Tada je u Adi bio komplet ceo rotor za sip 80 oko 35000. Kontra noz za 90 je oko 100e original, a za 80 je mislim oko 1000 din.Nije isto? Ja bi reko da jeste..