Setvospremači

Pa gume su 20.8 r38 sto je oko 520-40 sirine. Sad kad bolje razmislim malo ce biti jedan. @sinisa1979 , do sada sam se vodio tim resenjem ali smo prosle godine samo gruberisali pa ima dosta mase od gore. Sad se plasim da duboko spustim kao do sad jer ce da izvlaci puno a ostajace trag od gume ako ide plice

Drugari u potrazi sam za setvospremacem,moze neka preporuka za radni zahvat?Vukao bi ga traktor od 120ks.Po nekoj mojoj racunici 4.5m bi trebalo da mu je dovoljno da mogu da ga vucem u svim uslovima a ne vucem ga uvek po ravnom imam i malo brda.

Sad se plasim da duboko spustim kao do sad jer ce da izvlaci puno a ostajace trag od gume ako ide plice
Pokušaj sa podešavanjem ugla daske da nađeš pravu meru. Mada ako je repičište u pitanju, vrv će gušiti. Dupli točkovi su zakon, koštaju ali i rade radnju.
@Truya 86 to bi trebalo biti to. 4,5m je za 120ks u svim uslovima.

Nisu ni dupli tockovi svemoguci...jedan veliki poljoprivrednik u okolini je pred tupanjca na gredu navario nosace na svakih pola metra za komplet srednje motike od spartaca,i tako ide 2u1...ali za to treba snage...

Nazad
Vrh