Bećarino upravo sam u pripremi da uradim tako nešto na Belorusu, a sve u saradnji sa Zjockom, kome kao čoveku svaka čast.
O tome razmišljam već duže vreme...
O tome razmišljam već duže vreme...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dzan je napisao(la):To je jako dobra stvar samo treba imati traktorcinu za to.
Kojcica je napisao(la):becarina interesuje me kako se grabulje ponasaju , koliko vidim ti lanci sto nose zubce su dosta dugacki , pa me interesuje da li upadaju pod prednje tockove , nekako mi je mali razmak izmedju osnove grabalja i traktora napred, inace princip mi je skroz ok.![]()
goran1 je napisao(la):e to je vec bolje drljaca malo da poravna a setvospremac da usitni malo zemlju i malo dublje da uradi![]()
danger je napisao(la):goran1 je napisao(la):e to je vec bolje drljaca malo da poravna a setvospremac da usitni malo zemlju i malo dublje da uradi![]()
i sada ispada da drljaca prvi put bolje poravna od setvospremaca koji na sebi ima dasku za ravnanje,ljudi,budimo malo realni![]()
Lala iz Banata je napisao(la):Ma isto. Nemoj da bacas pare, vidis daje udarila oskudacija, bre!![]()
![]()
![]()
![]()