Imas u ferokop sve kompletImam Imt-ov 5m i nemam tockove na krilima,a kad radim prvi prohod,onda skidam rotore i onda krila hoce duboko da odu i pucaju S opruge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas u ferokop sve kompletImam Imt-ov 5m i nemam tockove na krilima,a kad radim prvi prohod,onda skidam rotore i onda krila hoce duboko da odu i pucaju S opruge
Буџевина са ротором, овај сетвоспремач има слободне роторе односно на ланце и одозго има рам који их притиска. Фабрички је са два реда ротора.Kakav je po vama ovaj spremac? imam rau ali od 2.5m tu se rotori na onu kurblu podizu i spustaju, ne znam to je ovde izgleda na ove rupe za ako sam shvatio sa slika....da li ovo vredi gledati uopste? znam da ovde ima iskusnijih od mene dosta pa volim da pitam jedino sto mi se ne svidja je sto ima samo jedan rotor uvek sam zeleo duple....inace zvao Corica da pitam za Consum 3.2 ravno 4 somica leleee....
2000 jevreja i teraj kući, kvalitet od domaćih dobar i koliko vidim nije puno radio, taman koliko je vlasnik napisao.Nego ščega će ti to da nosiš a i vučeš?To mi je prvo i bilo palo u oci, taj ram oko rotora....eto hvala svima na komentarima i savetima! Okacicu ja jos jedan ako nadjem valjan, a ne ovakve krseve, da vas upitam za savet
evo ga jedan kada stignete da pogledate, nisam video hudjik spremace u kraju, ne znam nista o njima