sinisa1979
Član
@worm , evo ti spremač. Štogod spremač al štogod i cena. https://www.kupujemprodajem.com/pol...rabe-7-5m/oglas/161350458?filterId=4253362400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam proletos u selu uzeo još jednog konzuma po 1800 evra jako malo radio 2009-2010g. Od raua duplo teži i lepše radi jedino kvalitet materijala je na strani raua pošto se on radio kad je bog išao po zemlji, pozajmi od nekog na probu pa sam odluči.Ja kad sam kupio 82ku nisam imao priključke pa sam vukao 2.2..to je bukvalno kao širina traktora.. A kad sam uzeo 2.9 druga priča a istom brzinom ga vuče.
Neki dan vidim lik prodaje conzum 2.9.. Traži 2250 jel moguće da su tako skupi?
Koliko može da bude teži i bolji od običnog rau?
To je 3.6m sklopivi, biće ti težak za nošenje tako da batali to, vidi ako neko ima 2,9 ili 3,2m fiksni.Pa moracu da probam... Imam varijantu da pitam od druga onaj sklopivi mislim da je 3.5 vuče ga sa 1021.. Jel bi to bilo puno za 82ku?
Jeste li zadovoljni kako uradi za setvu?Imam ja 3.5 m sa malim s oprugama dupli nazubljeni rotori i hidraulično otvaranje.
Brusilicom i aparatom za varenjeIma li neko da proda 2 tocka za setvospremac sa nosacima ili ima li ideju kako ih napraviti?
Prezadovoljan kako spremi ali ga nekoristim dve godine stigao jači traktor.Jeste li zadovoljni kako uradi za setvu?
Imam Imt-ov 5m i nemam tockove na krilima,a kad radim prvi prohod,onda skidam rotore i onda krila hoce duboko da odu i pucaju S oprugeBrusilicom i aparatom za varenje
Za koji setvospremac ti treba?