Setvospremači

Bude prilika samo treba brzo da se reaguje.Tako sam kupio svoj sklopivi setvospremač, što je posebno zanimljivo bio je u rubrici oglasi u poslednji čas.Toga dana izašao broj Poljooglasnika, našao oglas, pozvao čoveka i odmah otišli tamo.Dogovoreno i kupljeno u dve reči, cena i za današnje uslove top a kamoli za ondašnje.

Pa ako je sad skuplji trebalo bi da kazes obrnuto

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Uz Dužno Poštovanje. Ti kompletni ležajevi i nosači ležaja na imt-ovim spremačima su i pre 30 godina bili teško smeće (kanap najlon zemlja ode ležaj za čas).... To je odavno trebalo biti unapređeno i prepravljeno... A Fop ih i dalje pravi iste.... Van svake pameti... Pogotovo ko to sada kupuje novo....

Kad je pero kategorija.
Onaj moj bio malo tezi i znao je da cekne kjloji kad ga spustim na rotore.
Kao i germinatori sa tim kucistima znaju ljudi da ih menjaju na dnevnom nivou.

To je već vezano za način kako se setvospremač koristi.
Rotori nisu namenjeni i pravljeni za to da se na njih oslanja čitava težina priključka.
Da bi se pravilno održavala radna dubina potrebno je da postoje točkovi (odgovarajuće dimenzije), da se podese pravilno i da oni preuzmu deo težine.

Dosadašnja diskusija je bila vezana za setvospremač zar ne?
Za germinator ne znam, nemam i nisam koristio, mada po logici stvari trebalo bi biti isto.

Nema kao ni mnogi drugi sto fabricki nemaju tockove,podrazumeva se da se spremac oslanja na rotore. Na mom cak imam slicova u rupu na piramidi za kacenje.

Nazad
Vrh