MONTOYA
Član
Kako se rasklapa sa jednosmernim klipom
Koja mu je bila cena?
Koja mu je bila cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa srecom, koja sirina spremaca , razmisljam o kupovini 3,7 m za Armu 1004 lux
Može, ja sa rusom podignem ručicu skroz do gore i sa setvospremačem i sa drljačom, sporije ide dole, nego kad je spuštam pod pritiskom.Razumem ja to ali dal moze bez rucne pomoci da se rasklope obe strane
Ja sa Mtz 1025 (105ks) radim sa spremačem od 4,1m. 3x3 brzinom 10+km/hsa srecom, koja sirina spremaca , razmisljam o kupovini 3,7 m za Armu 1004 lux
Ja sam isto kupio njihov polugerminator, ima jednosmerni cilindar. Sasvim sam bio zadovoljan radom ali me zanima sta se desava kad na neravnom terenu krilo malo krene gore. Da li onda cilindar trpi pritisak? Klip je procureo posle nekih 300ha ali na cudnom mestu, na telu klipa, ne na gumicama.I jednosmerni klip posebno za mene da ne razvucem brzopleto dok ima bolcnove.
4,5m fop nesto malo preko 9000 sa pdvJel se raspitivao neko skoro oko cena za nov setvospremac 4,5- 5m? Consum, Fop...?
Баш аууу..4,5m fop nesto malo preko 9000 sa pdv