Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ti je efektnije da stavis samo na moticice koje su u pravcu traga. Ove koje nisu ti zaista samo vade vlagu.Mislio sam staviti prvi red, to je 9 ili 10kom.....jer su točkovi 54cm, imaju veliku površinu, pa mislim da bi motičice više napravile od koplja.... Ako budu baš puno vadile vlagu, možda ga na toplinku malo podići, da prvi red ide pliće..... Probam.... Ako nebude valjalo, stavljam koplja i na prvi red.....
Na IMT KONSKILDE 3,6M smo stavljali ravne na granici je sa težinom fali mu još 200kgMoguce je da imaju tezu da izbace masinu napolje... mislim da bi onda moglo bez tockova da se vuce jer bi sam po svojoj konstrukciji imao ogranicenje dubine...
Ne bi verovao, ovi vašarski, sa oznakom made in Italy nakucane negde u pazovi valjda, rade odlično... Znao sam na krilima kad zatvaram neki razor da ih zakrkam toliko da se saviju skroz do rama i nijedan nije pukao... Samo ne sme u rikverc i nema zime... Uzeo sam na vašaru, deblje, ima dve veličine ako sam zapamtio, davno je bilo....Gde ima kvalitetnih S opruga da se nadju??
Sent from my iPhone using Tapatalk