sinisa1979
Član
Mislim da sam jednom obećao slike spremača 2u1... Sad sam ih pronašao,pa evo jedne. Majevica+Rau
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde se moze naci nazubljeni flah kao na rotorima?
Nazubi ga na glodalici kod nekog pa ga preseci flexom popolaGde se moze naci nazubljeni flah kao na rotorima?
Da li imas ti u ponudi?Moze i na pp.To se ne prodaje, vec svaki proizvodjac poljomasina proizvodi za svoje potrebe.
Ja mislim da ce bolje drobiti grudve?Mozda gresim?Ne znam da li to ima da se kupi, a ako nema, onda je jedino rešenje sečenje na plazmi i od jednog reza dobije se dva nazubljena flaha. E, sad cena... Pretpostavljam da bi to koštalo najmanje duplo skuplje od običnog flaha istih dimenzija.
A da će taj nazubljeni flah dati duplo bolji efekat u radu od običnog - ne verujem.
Samo jedan u okolini ima glodalicu i on Dere.Inace kod drugara sto sam gledao te rotore na setvospremacu Agro Four cini mi se da su flahovi izbijani na presi.Nazubi ga na glodalici kod nekog pa ga preseci flexom popola
Ja imam coveka koji mi sece na plazmi iz table....Izadje nesto skuplje od ravnih flahova jer se deo materijala ustedi a ne moze da sece duze komade od dva metra.Da li imas ti u ponudi?Moze i na pp.
KOlega, jel bi mogao da mi poslikas kako je uradjeno stelovanje rotora na krilima? Trebam nesto da prepravim kod mene.Mislim da sam jednom obećao slike spremača 2u1... Sad sam ih pronašao,pa evo jedne. Majevica+Rau
Da li je neko pokusavao da montira ove opruge https://www.kupujemprodajem.com/Delovi-za-setvospremace-29791295-oglas.htm?filter_id=328801 kao ponistavace tragova po jedan komad. Nekako bih ih spustio za koji centimetar u odnosu na ostale pozadi. U pitanju je raum (ako se ne varam) spremac 2.2m.
Nema potrebe da preradjujes jer ima da se kupi veca opruga od ove za 4cm i deblja je od klasicne 12mm je dedljine u Agrol Temerin.Da li je neko pokusavao da montira ove opruge https://www.kupujemprodajem.com/Delovi-za-setvospremace-29791295-oglas.htm?filter_id=328801 kao ponistavace tragova po jedan komad. Nekako bih ih spustio za koji centimetar u odnosu na ostale pozadi. U pitanju je raum (ako se ne varam) spremac 2.2m.