Duki,jesi li racunao koliko ce te kostati ovaj rad,ne racunajuci bateriju od tanjirace napred?U izradi setvospremac 2.4m, imace i bateriju od tanjirace napred, a pozadi rotore .........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duki,jesi li racunao koliko ce te kostati ovaj rad,ne racunajuci bateriju od tanjirace napred?U izradi setvospremac 2.4m, imace i bateriju od tanjirace napred, a pozadi rotore .........
Ja sto sam nabrojao imena proizvodjaca to su trenutno jedni od najzastupljenijih kod poljoprivrednika a sad sami izvucite zakljucak zasto,evo mityoo je naveo primer opruga idite onda i kupite opruge u Adu mala privreda pa javite kako ste prosli
Mislim da gresis i da je razlika u kvalitetu materija ogromna. Jedino ako pri ovom "izvikane" masine ne mislis na neke domace izvikane. U tom slucaju ne bih mogao nista da kazem. Ono sto mogu da kazem iz licnog iskustva jeste da Hudjik pravi izuzetno kvalitetne setvospremace, za ostale ne mogu d apotvrdim ni da demantujem.