prnjavor3
Član
Kod mene je toliko zapeklo da nema šanse busenje razbiti.Valjala bi jedna lijepa da prsne kiša onda bi išlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece skoditi sigurno,kod nas maltene svi idu kembridzom ako je malo losije spremljeno zemljiste.Imam dosta prolecnih oranja i dosta su grudave neke parcele,narocito u doljama,razmisljam da predjem kembridzom posle setve,da li bi to skodilo kukuruzu u nicanju ili pomoglo?
Auu lepo si to druže isušioGadno se prosusio setveni sloj.Danas sam morao ici na 7-8cm dubine da bi seme uslo u pravu vlagu.Malo je duboko alu drugi nacin je jedino prekinuti setvu.
P i K druže nigde ispod 35-40mg/100gZnači rudarstvo . Samo se iznose iz zemlje hraniva , samo dokle tako ?a ima i preko 60mg/100g
Dokle,možda i narednih 10god![]()
Sutra ću da slikamDobio sam takvu informaciju,ali nema slika da to i dokazu.![]()
Da si pliće spremirao,vlaga bi bila bližeNisam ga ja isusio nego mesec dana bez padavina i svakodnevni vetar.Priprema je na 5-6cm a ja sad seme bodem u to tvrdo mokro ispod pripreme.