e druze tako sam se i ja patio par godina dok nisam pumpu odneo na pravo mesto. da skratim....odnesem pumpu ustvari dve i on"majstor" kao namesti ja kuci on nece,ja drugu on nece,ja ih vratim nazad on kao cacnuo malo i kaze ajd sad probaj.Ja kuci i na jedvite jade upalim,drugi dan u zetvi jos teze,treci dan na ''start''a dalje na slepanje,zavrsim zetvu i popiiiiiiiiiiizdim sednem u kola i pravac novo milosevo ''zeravica''.od 2000god.nisam skidao pumpu a do tada od 1988 svake godine na remont.evo osma godina i nemam problema pali ko lud i nema da babrlja pod punim gasom a potrosnja dnevno zavisi do kad kasno radim od 100-130lit. a uradim oko 22-25 jutra,ukratko prezadovoljan.al imam i ja neke svoje prepravke oko preciscavanja nafte koje puno znaci,poenta je u tome da ti voda ili prljavstina nedodju do pumpe,kad godisnje uradis oko 200h a zadnji filter do pumpe skines a on cist ta pumpa mora da radi,naravno za start sprej vazi da ako ti motor valja ima dobru kompresiju pumpu skidaj i dizne i pravac milosevo.i jos nesto moj prosli bosista mi je stavljao neke dizne od imt a to nije isto,kad je zeravica vidio krstio se, mnogi pricaju da je zeravica skup ali nije,ako ti je daleko neznam odakle si spakuj pumpu i dizne na city stavi svoj tel. i puno srece u narednoj sezoni.
p.s. ako ti sta jos zapne tu sam.