Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Tvoja je preradjena da se ne vuce na zadnje baterije valjka. Mislis da brena ne bi mogla da je nosi? I jel si napravio da moze da se iskljucuje na pola ili ne moze?

Prerađena je na ovaj sistem jer ako te uhvati kiša u ataru možeš samo da je otkačiš,ostaviš i čekaš prve ljubičice da se dobro osuši kako bi je mogao izvući iz blata.Ovu od 3 metra bi mogao nositi traktor od 100 ks dok veću od 4 teško.Nisam pravio nikakva isključenja jer nije jednostavno a nema ni potrebe.

Hvala Bubu.Preuzeo sam ja tvoju tablicu i sve mi je to jasno...ali ne mogu nigde da nadjem u koji polozaj ide rucica sa leve strane(gledano od pozadi sejalice)na skali od 1-8.U kom polozaju koju vrstu semena seje?

Ako ti nije problem trebalo bi mi jasnije objasnjenje.
Konkretno sta me interesuje je psenica,jecam,zob i detelina.Posto cu to i sejati;)

Nema tu puno mudrosti, te klapne mozes da otvoris pa da zatvaras dokle god ne prestanje curenje semena na setvenom aparatu u stanju mirovanja, eventualno zatvoris jos zub-dva ako je seme nejednako.

ima li neko upustvo za stelovanje sijacicice reform semo 88 3m?kako se odredjuje kolicina sjemen po ha?

Sejačica je hasia ovo ima(druga slika) iznad menjaca .Ima li neko tabelu za stelovanje .
930a7d25dc875cb6b823b8a73c324043.jpg
bbb4b033e38aa62eb887eac3622a64ef.jpg

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Da li neko zna gde ima polovnih delova za Olt Gama sejačice? Trebaju mi neka kućišta, zubčanici...

Nazad
Vrh