emigrant
Član
Trebalo bi da ima Matić nešto takvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa što se tiče delova to može da ti reši agria iz Subotice a sad na vašaru u Temerinu bio čovek koji pravi komplet bateriju (ulagač) za poljostroj, po meni bolja od IMT-a.Pozdrav kolege,
molim vas za misljenje za poljostroj sejalicu, 23 baterije mislim da je, 1 disk raonik u kombinaciji?
Opruge su ispod baterije, potisak pravi na povlacenje nije kao kod imt na pritisak.
Da li moze da se pronadju delovi ili se tesko nabavljaju?
Ili je bolja opcija imt.
Dobar imt ide preko 1500 a ova ispod 1000. Radila bi u tanjiranu pripremu.
Trebalo bi u Agropanonci da moze da se poruci.Jel ima negde da se nabave delovi za lidu sejalicu, konkretno mi trebaju cevi, dve prednje dve zadnje..
Imaju u Ap mislim sve koliko sam video u magacinu.Jel ima negde da se nabave delovi za lidu sejalicu, konkretno mi trebaju cevi, dve prednje dve zadnje..
To ide na suvo. Jedino mozes namazati zupcanike, ali po meni to pogorsava situaciju. Mast nakupi prasinu i dere zupcanike.Pala je kupovima imt 23 reda.
Shodno tome zanima me da li u kucistu kod tocka dole, verovatno ima dva konusna zubcanika, treba nesto odrzavati, mazati? Vidim zatvoreno je i ima rupu jednu.
Hvala unapred.