Zmaj od Noćaja
Član
Meni je sejala pšenicu gore spomenuta sejalica 4 m IRTEM , i od zadatih 125 kg po kj ..............bacila je oko 170 kg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega a da li prilikom podešavanja norme kod kuće se okreće i setvenik i mešač semena zajedno?Ovde je stelovanje bilo na 22 kg/ha a bacila je oko 27kg/ha. To je oko 25%. Znam zasto sam ovo napomenuo Draganu. On ima koliko znam 50 kg da seje pa da se ne zezne i da mu zafali semena.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Meni su rekli da je dobra sejalica ali takodje su mi rekli da su HMS i Irtem mnogo bolje sejalice od Sacalak-a sto se tice turskih sejalicahttps://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/13792689/sakalak-yasar-3000 kako su se pokazale ove sejalice Sacalak turske proizvodne ,setveni aprat dva diska ali jedna iza drugog
Ne znam koje je godište, ali starije je neka. Sa lulama, ne diskovima.Koje je godište?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Na 10.5 mozeJel moze da se uklope stalni tragovi sejalice od 3m na 10m grane