Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja na gami 18 okrecem tocak 19 puta i tako dobijem kolicinu za jutro.hvala.mnogo mi znaci i to sto sam shvatio na koji princip ide stelovanje.oticu do drugara ovih dana pa cemo nastelovati.tu su tockovi isti kao na olt gama 18,samo sto ovde ima 19lula.isto cu okretati tocak 33 kruga pa mnoziti sa 100 i dobicu kolicinu po ha.
Ne mogu da ga iskopam, imas li broj telefona?U Bečeju ima čovek koji rastura sejalice i prodaje u delovima, ima na kupujem prodajem.
Jesi pravio nosace ili si ih kupio, imas ovde http://www.mgmplamencompany.com/product/ponistivac-traga/ ali mi je malo jaka cena posto ti treba bar 4 kom. Ne znam moze li se naci jeftinije.Ja nosace imam a ti javi kad nadjes ponistivace jer i mene interesuju.
Znam da nisu, puno su duzi ali sam mislio ove da nekako namestim posto druge nisam ni nasao. Ako ti nije problem da slikas te tvoje nosace. Idem sad do drugara koji trguje delovima za poljomasine pa cu ga pitati jel zna gde mogu da se nabave.Moji nosaci su original.To sa slika nisu ponidtivaci za imt sejalice.Moji u originalu bar nisu bili takvi.
Nazalost nisam uspeo nigde da nadjem ponistivace tragova, ocekivao sam da ce ih biti u sezoni posto ni van sezone nisam uspeo da nadjem. Procitao sam negde u ovoj temi, ali sad nikako ne mogu da nadjem, broj okretaja tocka kod imt 634.23 (23 reda, gume 4.5-14) za utrosak semana na hektar ili kj, hteo bih da nastelujem u avliji posto ove godine sejem i nekoj rodbini pa da ne zafali semena.
Ne mogu da ga iskopam, imas li broj telefona?
Ima li neko tabelu setve za olt gamu 18