Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

znali neko gde moze da se nabave delovi za zitnu sejalicu olt gama 18
probao sam mis sistem cenej i pla met zrenjanin ali nemaju sve
znate li mozda jos nekog ko radi sa tim delovima ili ko proizvodi

hvala.mnogo mi znaci i to sto sam shvatio na koji princip ide stelovanje.oticu do drugara ovih dana pa cemo nastelovati.tu su tockovi isti kao na olt gama 18,samo sto ovde ima 19lula.isto cu okretati tocak 33 kruga pa mnoziti sa 100 i dobicu kolicinu po ha.
Ja na gami 18 okrecem tocak 19 puta i tako dobijem kolicinu za jutro.

Moji nosaci su original.To sa slika nisu ponidtivaci za imt sejalice.Moji u originalu bar nisu bili takvi.

Moji nosaci su original.To sa slika nisu ponidtivaci za imt sejalice.Moji u originalu bar nisu bili takvi.
Znam da nisu, puno su duzi ali sam mislio ove da nekako namestim posto druge nisam ni nasao. Ako ti nije problem da slikas te tvoje nosace. Idem sad do drugara koji trguje delovima za poljomasine pa cu ga pitati jel zna gde mogu da se nabave.

Nazalost nisam uspeo nigde da nadjem ponistivace tragova, ocekivao sam da ce ih biti u sezoni posto ni van sezone nisam uspeo da nadjem. Procitao sam negde u ovoj temi, ali sad nikako ne mogu da nadjem, broj okretaja tocka kod imt 634.23 (23 reda, gume 4.5-14) za utrosak semana na hektar ili kj, hteo bih da nastelujem u avliji posto ove godine sejem i nekoj rodbini pa da ne zafali semena.

Nazalost nisam uspeo nigde da nadjem ponistivace tragova, ocekivao sam da ce ih biti u sezoni posto ni van sezone nisam uspeo da nadjem. Procitao sam negde u ovoj temi, ali sad nikako ne mogu da nadjem, broj okretaja tocka kod imt 634.23 (23 reda, gume 4.5-14) za utrosak semana na hektar ili kj, hteo bih da nastelujem u avliji posto ove godine sejem i nekoj rodbini pa da ne zafali semena.

probaj po ovom

ili ovom

Nazad
Vrh