Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mi smo prezadovoljni sa njom! ... bolju novu sejacicu za te pare neces naci, kvalitet je na nivou imali smo problema samo sa markerima, jer su lagani, pa ce nam poslati tegove za njih ostalo sve je okejo-jo je napisao(la):A evo i zvanicne ponude,
sta misliti o ceni - kvalitet
dragan82 je napisao(la):Za 3000e moze da se kupi skoro nov Nodet ili Amazon , a da ne pricamo za 4100e koliko kosta ta druga Majevica. A kvalitet i funkcionalnost nikada se ne mogu uporedjivati.
Nisi računo na 40% povraćaja od ministarstva poljoprivrede,sad se još pojavilo i 20% povraćaja o ministarsva ekonomije za robu proizvedenu u Srbiji,pa još podigneš subvencijonisan kredit sa kamatom od5% na pet godina.Kako su počeli da dele još malo samoćemo ići da podignemo robu bez dinara u džepu
dragan82 je napisao(la):Za 3000e moze da se kupi skoro nov Nodet ili Amazon , a da ne pricamo za 4100e koliko kosta ta druga Majevica. A kvalitet i funkcionalnost nikada se ne mogu uporedjivati.
Dragane jedno prvo izvinjeje pa tek tada jednu protivrečnost na ovo tvoje izlaganje kao prvo ni približno toj ceni koju si naveo nemože da se kupi Amazone pogotovu kao na slici a za te pare ima zna se kakve su pošto sam dugo tražio dobru a na kraju kupio novu i košta kao tri Agrijine ali sam ipak dao prioritet kvalitetu i nisam se ni jednog trenutka pokajao zbog toga, što se tiče Nodetke one su dosta jeftinije od Amazonki a i kvalitet sam video tako da to nebih komentarisao, tako da su poređenja o kvalitetu izlišna.