Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Generalno je pad digestija. Gledam odvage kamiona na istim njivama pre ovih kisa i posle kisa do tad nosivost na cca 20tura 31tona, sad ide skoro do 35t.Mala digestija 14.5 % ....... Odnese zaradu......
Posle repe ove godine rodilo 5 tona soje po ha. Najbolji rezultat u celom selu smo imali. Tako da priča o smanjenju prinosa nije potpuno tačna. Neke kulture reaguju lošije na repu kao predusev, ali neke i ne.Cudite se sto posije repe bude slabiji prinos. Pa kolko se samo zemlje odnese nije cudo
Svaka čast za ovaj post. I... I želim sreću svima koji seju " belu smrt " ....I kad se sererane bore sa sopstveni opstanak...propadaju, ipak ostanu najveci lopovi i pokradu SVE od proizvodjaca da bi taj jadnik muceci se cele godina na kraju ostao BEZ ZARADE. E moji ljudi zato smo i ovde gde smo...sve smo upropastili bas sve...muka mi je od svega. A krivo mi je sto posteni ljudi gube volju da sledece godine seju tkz. kraljicu polja koja je pomocu mocnika i tajkuna postala bela smrt....pfuuuuuuujjjjjjjj