Savet oko kompa!

Krajem meseca mi ističe box paket u mts-u,pa ću da ih škartiram i uzmem nešto drugo..
Planiram da uzmem neki dobar kućni internet,a televiziju na godišnju predplatu preko onih aplikacija,najviše zbog n1 i novaS.
Šta vam se pokazalo dobro?
Jel' mora mesec ranije da se najavi raskid ugovora iako je ugovorna obaveza istekla.

Ne mora ako ti ne krene novi obračunski periiod što ne mora da bude prvog. Međutim kako kod okreneš zavrnu te oni da platiš bar još jedan mesec. (nekad i više)

Zanimlju da sam slučajno kopirao ovo od gore u pretragu na guglu i ovo mi je izbacio Gemini. "To se najčešće dešava kod ugovora sa telekomunikacionim operaterima, teretanama ili pretplatnim servisima, gde uslovi otkazivanja ili otkazni rok od 30 dana primoravaju korisnika da plati još jedan mesec, bez obzira na to kada podnese zahtev za raskid."
Ne znam kad god da sam raskidao zanam da je gotovo uvek bilo nekih zavrzlama. Međutim niko mi nikad nije pomenu otkazni rok.

Jel' mora mesec ranije da se najavi raskid ugovora iako je ugovorna obaveza istekla.
E ne znam,nisam pitao.
Danas su me zvali iz mts,jer sam podneo zahtev da vidim da li je prošla optika.Kažu da će mi javiti dok vide sa tehničarima..
Odma' je pokušala da mi izvuče produženje.
Reko,može pod uslovom da imam optiku i da mi date 1 godinu 50%.,inače mi je ponudila 6 meseci 50%.
Onda mimo toga mogu uzeti aplikaciju na godinu dana za 7-8000 din gde imam n1 i novaS.
Paketi u yetelu su mi skoro isti,čak i skuplji.
Možda bi tu bilo korekcije kad odeš u poslovnicu ili nazoveš pa da se cenkamo.
A 1 mi deluje povoljnine,ali nisam siguran kakav im je kućni net.

Ja telefone sve prebacio u globaltel, napokon resio se mts box paket, uzeo kucni net u a1 onaj za 1799 din i sutra mi stize smart box za tv, onda 6900 din/ godinu dana svi kanali. Internet mi varira od 20-40

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

A koji operateri osim mts imaju mogućnost premotavanja sadržaja?

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

A koji operateri osim mts imaju mogućnost premotavanja sadržaja?

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Treba mi pomoc oko interneta, planiram da uzmem preko a1 kucni internet preko sim kartice,kod nas je malo slabiji signal pa jel to vredi da uzmem posebno neki ruter sa sma prikljuccima i neku mimo spoljnu antenu? Jel bi to poboljsao protok za internet?

Yettel je 3200 a a1 1800din,u yettel po max brzini imas ograniceno gb, a u a1 imas neograniceno gb 50/10

Mislim da ima varijanta da uzmeš jedan za probu pa da im vratiš ako je slab signal.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Imam ugovor u Lelekomu do januara i onda im vraćam komplet opremu i uzimam Yettel max.
Jbt plaćam internet koji baguje non stop, nema dana da sastavi i radi kako treba.

Isto je i kod mene, MTS adsl, svaki dan neka jebada sa internetom. Samo se vrte kružići u brauzeru kad klikneš na neki link, znači stoji i ništa se ne dešava pa se onda posle pola minuta do 2-3 minuta ipak smiluje i otvori traženu stranicu. Juče mi je nekoliko puta potpuno prekidao rad, ne možeš ništa da otvoriš. Onda ugasim modem pa ga upalim za minut dva i tad krene da radi kako treba. Sad da li je to zbog modema ili je kod njih - ne znam. Pre nekog vremena mi je prestao da radi internet, nije radio par dana, prijavio sam grešku i nisu ni dolazili kući, nešto je bilo geknulo u centrali pa su to rešili i onda je proradio internet. Jednom prilikom kad mi je crko stari modem, onda su majstori bili kući i komentarisali su da su nam loši neki ku*ci u centrali pa da je zato loš internet. Pitao sam ih kad će optika doći u ovu našu zabit, kažu neće skoro, prioritet imaju veća mesta... Mislim se, što onda plaćamo isto kao i u većim mestima...

Kod nas su postavili creva i provikli opticki snop. Ali jos nema prikljucaka i ko zna kada ce biti.

Adsl i kod nas je los, dosta puta krpljen podzemni kabl. Daleko smo od centrale. Koristim wirless dok se optiku ne puste. Od mobilnih operatera yetel ima najbolji signal. Ostali su slabi. Uzmi te pripejd kartice pa testirajte signal onda cete znati na cemu ste kod njih.

Ja korustim MTS ADSL i stvarno ne mogu da se požalim za stabilnost. Retko kad nestane net i to je obično na kratko. Brzina baš i nije koliko bi trebalo, ali moguće da je do mene. Nikako da isprobam pa da mi Srki analizira parametre kroz moj kućni sistem vs direktno iz kutije.

Treba mi pomoc oko interneta, planiram da uzmem preko a1 kucni internet preko sim kartice,kod nas je malo slabiji signal pa jel to vredi da uzmem posebno neki ruter sa sma prikljuccima i neku mimo spoljnu antenu? Jel bi to poboljsao protok za internet?
Isprobaj telefonom šta hvataš preko A1 kartice. Ako upšte imaš internet to je 4G i više nego dovoljno za normalno korišćenje. (ovisno koliko ti oni odvrnu slavini za keš)

Imao sam a1, ali cerka otisla na faks pa ponela sa sobom, nije los internet posto imam i tv kanale preko neta, znao nekad da malo secka pa zato razmisljam da uzmem za ruter neku spoljnu antenu da poboljsa prijem

Nazad
Vrh