Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijateljski savet da izbegavate polovne laptopove i u opšteno tehnologiju iz više razloga (Ključni razlog većina servisera izbegava da popravlja stare laptopove iz razloga što im se ne isplati da kupuju zamenske delove zato što ih ili nema ili su skupi).Sta biste mi preporučili od polovnih laptopova.Treba mi velik ekran.Koristio bih ga za internet i da skladišti slike i kataloge.
Za tu sumu novca samo jedino polovan. Pokušaću da vam nađem neki pristojan za tu sumu a da zadovoljava (I da imate barem neku garanciju).100-150 e.
Do sada sam koristio HP Pavilion kupljen polovan 2015.Ne daju mi se velike pare za nov ,koji će ubrzo zastareti a koristim ga za internet.
Ako mislite na ovaj https://www.kupujemprodajem.com/kom...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglasDali bi ovakav mogao da parira ovim što si ih naveo ?
Dell L702X 17 inča
To se šlažem s vama da pojedine prodavnice ugrađuju svakakve komponente (Čitajte loše, defektne, popravljene outlet ili je kupac vratio zato što je nezadovoljan s dotičnom komponentom), prave prodavnice (Proverene) prvo odrade 72h rigoroznog testa pa tek onda puste u promet (Iz proverenih izvora znam).Obratite paznju na gotove konfiguracije, bolje doplatite da vam zamene. Te sto stavljaju u te gotove konfiguracije su obican krs.
Nadji kod vas ovakav kao sa linka, to je premium klasa laptopa a nisu skupi. I trajace ti jer je kao nov, jos je dosta jak moze i nesto zahtjevnije raditi.100-150 e.
Do sada sam koristio HP Pavilion kupljen polovan 2015.Ne daju mi se velike pare za nov ,koji će ubrzo zastareti a koristim ga za internet.
Taj je i meni bio prvi u planu ali kada sam čuo da je čovek ograničio od 100 do 150€ onda sam odustao od te ideje da mu predložim.Nadji kod vas ovakav kao sa linka, to je premium klasa laptopa a nisu skupi. I trajace ti jer je kao nov, jos je dosta jak moze i nesto zahtjevnije raditi.
Laptop Lenovo T570; i5-6300u; 256GB SSD; 8GB DOPER
Laptop Lenovo T570; i5-6300u; 256GB SSD; 8GB DOPER - Laptopi - 299 KMolx.ba
Ma sigurno testiraju, bas ce radnik na minimalcu da sedi i testira neciju sklopljenu konfu.Ako se tako testiraju daj boze u 2 radnje u Srbiji.Mozda ga samo uljuce i iskljuce. Da nece da renderuju neki matrijal za test ?To se šlažem s vama da pojedine prodavnice ugrađuju svakakve komponente (Čitajte loše, defektne, popravljene outlet ili je kupac vratio zato što je nezadovoljan s dotičnom komponentom), prave prodavnice (Proverene) prvo odrade 72h rigoroznog testa pa tek onda puste u promet (Iz proverenih izvora znam).
Normalno da ne radnik iz prodavnice računara ima ko to radi a zove se tester(Pa kada konfiguracija prođe sve testove ide u promet iliti prodaju).Ma sigurno testiraju, bas ce radnik na minimalcu da sedi i testira neciju sklopljenu konfu.Ako se tako testiraju daj boze u 2 radnje u Srbiji.Mozda ga samo uljuce i iskljuce. Da nece da renderuju neki matrijal za test ?
Nisam mislio na outlet napajanja , nego se u tim konfiguracijama uvek stavlja najjeftiniji (citaj djubre) napajanje.
Uzmite koji god želite laptop samo gledajte da je dobra baterija (Da izdrži duže bez punjača) i da vam sam prodavac dozvoli da sam laptop testirate pa tek onda .Sta biste mi preporučili od polovnih laptopova.Treba mi velik ekran.Koristio bih ga za internet i da skladišti slike i kataloge.
Naravno da ne, nisam ni imao tu nameru (Izvinjavam se ako ste tako skontali moju dobru nameru da napišem postupak >Vi znate a drugi koji čita možda ne zna<) samo kažem kako ja lično radim kada me pozovu kolege (Iz određenog servisa i prodavnice da ne reklamiram).Srdjane al me zajebavas nemam ja 5 godina da objasnjavas sta su testovi, i koji su programi za to?
Za tu sumu novca samo jedino polovan. Pokušaću da vam nađem neki pristojan za tu sumu a da zadovoljava (I da imate barem neku garanciju).
Dali bi ovakav mogao da parira ovim što si ih naveo ?
Dell L702X 17 inča