Postavili smo sat tj. manometar.Nisam uspeo naći reducir da ide i sat i lampica ali sam naručio.Sat mi je mnogo pouzdaniji nego lampica ili mi se bar tako čini.Čini mi se da sa satom imam realniju situaciju rada motora i njegovog stanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd pokusacu ukratko da objasnim. Radio sam generalku na imt-u 558 i covek je doneo nov obrtomer. Pomislio sam da mozda nece raditi dugo i tu mi sine ideja kako da ga iskoristim dok jos radi. A svakako i motor mora da se uradi pa cu iskoristiti ugodno i korisno,ne?. Upalio sam traktor namestio ga na 1000 obrtaja i pratio kada ce sat da prebaci brojku da bih mogao meriti stopericom vreme koliko mu treba da opet okrene brojku....
Od koje si Lade uzeo kolometar sat?
Od lade 1600 79godiste. Mislim da je to 2106 lada. Napred je imala 4 okrugla fara. Inace sam od nje stavljao sat za temperaturu vode na rakovicu ali nisam imao njen indikator koji se srafi u motor nego sam stavio od zastave pa sam za rezultat dobio nerealno pokazivanje temp u plusu.Od koje si Lade uzeo kolometar sat?
Sto se svi zalite na te teleoptikove satove za temperaturu?
Pa kupite jedamput original Teleoptik!
Ali ne u prvoj prodavnici delova.
Odem kod komsije u prodavnicu,i on me ubedjuje da je original. A ja imam oko za te stvari i vidim da nije.
Onda odem u jos par prodavnica i zamislite sta se desilo?
Sve ORIGINALI,i svi isti a vidi se da su razliciti proizvodjaci!
Onda popizdim,odem u Zemun,u INSU(jer oni su kupili deo zatvorenog teleoptika) i kupim kod njih u fabrici.
I evo radi vec 2 godine besprekorno.
Kome je daleko nek proba da naruci da posalju postom...
---------- Poruka napisana u 22:02 ---------- Prethodna poruka je at 21:59 ----------
jedna ispravka samo...ne salju sitijem-mi smo narucili za ursusa velikog jer ne odgovara ni jedan fabricki,pa su uradili po narudzbi.nije bio tacan,pa je vracen na podesavanje od 4 stepena.cena 2800 rsd.
ја сам га правио од компоненти, има дасе купи готов за 1115,10 динара без кутије. Тачност му је 1% мери од -50 до +150 степени са очитавањем од 0,1 степени.od cega ti je taj elektronski koliko je tacan
Od lade 1600 79godiste. Mislim da je to 2106 lada. Napred je imala 4 okrugla fara. Inace sam od nje stavljao sat za temperaturu vode na rakovicu ali nisam imao njen indikator koji se srafi u motor nego sam stavio od zastave pa sam za rezultat dobio nerealno pokazivanje temp u plusu.