vladale.rs
Član
nikola vuk imaš čoveka koji u podgorici čuva već saseks prošetaj po forumi videćeš a i ja treba na proleće da mu pošaljem jaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po svoj prilici dobro ih hraniš pa se u tom delu što je obočaj i kod ostalih rasa stvotile debele masne naslage tj.salo .Ja sam danas zaklao tri koke koje su stale sa nošenjem brate masti ko da sam svinjče zaklao![]()
Pozdrav drugar. Ogroman je prostor u kom one borave (hangar oko 30m2+ imaju precage (letve da se penju po celom hangaru u visini do 4 m).Ne kljucaju se,bar do sada nisam primetio.)@crni tekir - jer su ti one stalno u tako jednom ogradjenom prostoru ? Ako jesu mozda se čvakaju međusobno mada možda i grešim. Pošto kada sam ja prošle zime imao avlijanerke u svinjcu po ceo dan zatvorene počele su od dosade da se čupaju i to baš na predelu oko trtice počvakale jedna drugoj perje. Međutim, ove zime kada imaju ispust i kada se stalno šetkaju unutra napolje, unutra napolje, vidim ne čvakaju se. Jer im ponekad posmatraš ponašanje ? Jer vole da jedu ono meko perje kao što je u predelu trtice kad opadne ?![]()
ako se meni odnosi onda mogu da uznem jaja i izvedemtikako bih mogao da dodjem do pilica da li znas odgovori mi