Kurkela
Banned
Ako ti nije mrsko, izvedi neku kalkulaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
siki2 je napisao(la):Jingis.
Ajde reci tko radi konstrukciju od burazerovih plastenik i po kojoj cjeni.
bosserb je napisao(la):@Jingis.Ako sam dobro prebrojao imas 18 lukova,znaci razmak je 2 metra.Inace tvoj plastenik mi se vise svidja zbog ravnih bocnih stranica. Skupi su vam majstori.
siki2 je napisao(la):svaka čast dao si mi ideju za izgradnju plastenika kod nas većinom rade od pocinčanih konstrukcijskih cjevi 32mm i 42mm. plastenici su super samo nek te dobro služe.
bosserb je napisao(la):Skupi su vam majstori.
JuRa je napisao(la):50 metara je predugacak plastenik za visinu od 3,7m. Tih desetak metara u sredini ne mogu dobro da se provetrei prevruce je.Kod mene su ljudi poceli prvo sa tom duzinom ali su posle pokratili na 40m.Moji su 40m i nemam tih problema.Moje misljenje je i da svaki luk treba na visini od 2m da ima preku cev koja ce drzati spalirsku zicu i dodatno ucvrstiti celu konstrukciju.
[/quote]siki2 je napisao(la):
bosserb je napisao(la):Cemu ti sluxi ova cijev sto sam obiljezio.Izvini ako sam malo dosadan.
bosserb je napisao(la):Cemu ti sluxi ova cijev sto sam obiljezio.Izvini ako sam malo dosadan.
bosserb je napisao(la):Ma jednostavno,skines sliku na komp i onda desni klik ides na edit,pojavit ce ti se program painti saraj do mile volje.
[/quote
Jasno je meni kako ću da crtam po slici koju ja ubacim u kompjuter ali naznam kako da crtam po tvojoj slici koju ti pošalješ na forum.
Post je spojen: [time]субота, 19. март 2011. 03:48:37 CDT[/time]_________________________________________________
topalovic je napisao(la):Miladin
koji je bolji sistem ovaj sto si ti pravio ili onaj sa dvostrukim cevima
Topalović onaj plastenik sa dvostrukim cijevima je veoma jak ali je dosta spori za napraviti ga.Ova moja varijanta je dosta jaka iznad preke prema gore. To sam vidio kad se vješam o preku nepomijera se nimalo. A sad ću poslati ovu moju sliku sa 2m dodatka cijevi pa ću malo objasniti zbog čega bi to bilo dobro.
Post je spojen: [time]субота, 19. март 2011. 09:59:04 CDT[/time]_________________________________________________
Post je spojen: [time]субота, 19. март 2011. 16:02:25 CDT[/time]_________________________________________________