Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
topalovic je napisao(la):,da mozemo po ovaka 3-4 da dobijemo od novog ministra gde bi nam bio kraj ubili bi turke po kvalitetu paradajiza
Kurkela je napisao(la):Dobar plastenik
Los usev.
Plastenik je dimenzija 10x60 ,kombinacija drveni stubovi i cijevi 3/4 cola cijevi.Inace plastenik nije moj nego mog prijatelja i ima ih 3 ista a zavrsava jos 3.moji su dosta manji.Lako ih je napraviti i ne kostaju mnogo.Pravilnikom o poticajima vlade RS dobija se 40 % za nabavku i gradnju plastenika + 40%od opstine tako da je tvojih novaca samo 20%.Pun iznos za jedan plastenik je oko 1500 evra pod uslovom da sam radis.Ovo je slikano u februaru ,prijatelj je malo kasno skinuo agril pa je botritis odradio svoje.FruitBoy je napisao(la):Super je....samo, koliko košta isti?
Ako si izmirio struju,telefon,komunalije,porez na imovinu,penzinalno i mnoge druge stvari ja tako cuo pa tek onda ces dobiti pare od uredbeJagodica je napisao(la):Po uredbi od ove godine ministarstvo daje povracaj zua plastenike 50 % uz uvid fakture otpremnice i racun.A opstina kod nas se opste ne brine o tome.
bosserb je napisao(la):Plastenik je dimenzija 10x60 ,kombinacija drveni stubovi i cijevi 3/4 cola cijevi.Inace plastenik nije moj nego mog prijatelja i ima ih 3 ista a zavrsava jos 3.moji su dosta manji.Lako ih je napraviti i ne kostaju mnogo.Pravilnikom o poticajima vlade RS dobija se 40 % za nabavku i gradnju plastenika + 40%od opstine tako da je tvojih novaca samo 20%.Pun iznos za jedan plastenik je oko 1500 evra pod uslovom da sam radis.Ovo je slikano u februaru ,prijatelj je malo kasno skinuo agril pa je botritis odradio svoje.FruitBoy je napisao(la):Super je....samo, koliko košta isti?