Negde sam procitao da ta zica sa tim viugama, iskrivljena, ili kako vec, ne umem da objasnim, nije dobra. Ne znam zasto, samo eto kazem da je to negde izmedju redova pisalo. E sad, ti se opet bolje raspitaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veliki je razmak između letvica, mora biti manji, oko 1,5 cm. I taj pod radi posao samo za srednje i manje rase, nikako za velike. Ja lični nisam ljubitelj takvih podova, za noge kunića su najbolji puni drveni podovi sa prostirkom od slame.
Stavio si pločice kao pod od kaveza? Jesi imao mladih do sada na tom podu?Moras da sacekas nekog iskusnijeg, al mislim da je peto1 u nekoj teni rekao da samo resetkast tako pod nije dobar. Ja isto imam pod od takvih aluminijumskuh letvica, ali sam kupio kupatilske plocice, najjeftinije neke, 300 din kvadrat, I poslagao ih preko toga. Meni su kavezi napolju, drveni, I sa tim podom od plocica, I izolazijom od stiropora, tako da hladan vazduh ne moze uci, a plocice lako operem crevom. Al opet, sacekaj nekog ko bolje sve to zna.
Veliki je razmak između letvica, mora biti manji, oko 1,5 cm. I taj pod radi posao samo za srednje i manje rase, nikako za velike. Ja lični nisam ljubitelj takvih podova, za noge kunića su najbolji puni drveni podovi sa prostirkom od slame.
Stavio si pločice kao pod od kaveza? Jesi imao mladih do sada na tom podu?
Ovo je već erotikaHvala.Zeleo bih da vidim i ja tvoj.